Rychlé vyhledávání
Počet nemovitostí v nabídce: 9
Soutěž! Vyhraj koloběžku pro své ratolesti!
Odhad pro dědické řízení
Provozováno na realitním systému Realman
Nacházíte se: FINEM - REALITY s.r.o. » Nemovitosti » Byt 2+kk, 47 m², lodžie 6 m², pozemek parkování, Kralupy n/Vlt. - centrum

Byt 2+kk, 47 , lodžie 6 , pozemek parkování, Kralupy n/Vlt. - centrum, Ev.č.: 00172

kuchyň
Dům
kuchyň
pokoj
pokoj-ložnice
lodžie
půdorys

Kontaktujte makléře

Ivana RichterováIvana Richterová
+420 724 521 138
[email protected]
FINEM - REALITY s.r.o.FINEM - REALITY s.r.o.
Palackého nám. 19/11
Kralupy nad Vltavou
+420 724 521 138
[email protected]
Cenaprodáno
včetně provize
KategorieByty 2+kk
LokalitaHavlíčkova 981, Kralupy nad Vltavou
OkresMělník
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná47 m²
Plocha podlahová47 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
D (198 kWh/m2 za rok)
EXKLUZIVNÍ NABÍDKA
zobraz vybavení
Popis

Finem reality Vás zve na prohlídku bytu.
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji útulný byt 2+kk o celkové výměře 47 m² včetně lodžie 6 m², velké plus je podíl na oploceném pozemku 714 m² s parkováním pro automobil a (malé dětské hřiště), v centru města Kralupy nad Vltavou ulice Havlíčkova.

Dispozici bytu tvoří: předsíň, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a samostatná toaleta. K obývacímu pokoji s kuchyňským koutem je vstup na lodžii s pěkným výhledem a slunečním svitem po celý den. Dále se zde nachází ložnice se samostatným vstupem z předsíně. Obývací pokoj a ložnice nejsou vybaveny nábytkem tím vzniká prostor pro Vaši fantazii, jak si pokoje uspořádat. K bytu náleží, komora na chodbě, v přízemí je sklepní koje 2 m² a společná kolárna.

Byt je po kompletní rekonstrukci, plastová okna, kuchyňská linka včetně lednice s mrazákem, digestoří a plynovým sporákem, byla provedena výměna podlahových krytin položena dlažba a PVC. Vytápěni bytu je dálkové ústřední, do domu je bezbariérový přistup, výtah je nový. Dům je po revitalizaci včetně vchodů a zateplení budovy a rekonstrukce střechy.

Jelikož se byt nachází v centru města nedaleko nádraží, je v minutové vzdálenosti – občanská vybavenost, lékař, školka, základní škola, kulturní i sportovní vyžití. Dopravní obslužnost do Prahy, vlak, autobus, dálnice D8. Městem Kralupy nad Vltavou protéká řeka Vltava na obou jejích březích vedou cyklotrasy směr Praha nebo na Mělník.

Financování je možné hypotékou, kterou jsme schopni vyjednat přes našeho hypotečního poradce.

Byt je ihned volný, a nic nebráni k okamžitému nastěhování. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, domluvíme si osobní prohlídku domu.

Soubory ke stažení