Rychlé vyhledávání
Počet nemovitostí v nabídce: 9
Soutěž! Vyhraj koloběžku pro své ratolesti!
Odhad pro dědické řízení
Provozováno na realitním systému Realman
Nacházíte se: FINEM - REALITY s.r.o. » Nemovitosti » Prodej bytu 4+1, v OV, 86 m² - Kralupy nad Vltavou

Prodej bytu 4+1, v OV, 86 - Kralupy nad Vltavou, Ev.č.: 00156

Dům
Pokoj
půdorys
Obývací pokoj
Kuchyň
Pokoj/chodba
Obývací pokoj

Kontaktujte makléře

Ivana RichterováIvana Richterová
+420 724 521 138
[email protected]
FINEM - REALITY s.r.o.FINEM - REALITY s.r.o.
Palackého nám. 19/11
Kralupy nad Vltavou
+420 724 521 138
[email protected]
Cenaprodáno
včetně DPH, včetně provize
KategorieByty 4+1
Lokalitasídl. Hůrka, Kralupy nad Vltavou
OkresMělník
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná86 m²
Počet podlaží12
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuDobrý
BudovaPanelová
Umístění objektuSídliště
C (113 kWh/m2 za rok)
EXKLUZIVNÍ NABÍDKA
zobraz vybavení
Popis

Vlastní bydlení nebo investiční byt? V obou případech Vám tato nemovitost má rozhodně co nabídnout. Nabízíme Vám prodej bytové jednotky v 1. patře panelového domu o dispozici 4+1 o celkové výměře 86 m² v Kralupech nad Vltavou, sídliště Hůrka.

Jednotka je v osobním vlastnictví a má skvělé dispoziční řešení, které umožňuje vstup do jednotlivých obytných místností a sociálního zázemí z prostorné chodby. Dispozice bytu: chodba, ze které je vstup do koupelny s rohovou vanou, toaleta samostatně, obývací pokoj ze kterého se dále vchází do kuchyně, která není vybavena kuchyňskou linkou.

Zadní dva pokoje s orientací na sever a jih jsou přístupné z obývacího pokoje posuvnými dveřmi průchozím pokojem. Obývací pokoj a kuchyň mají orientaci na sever.

V bytě jsou plastová a částečně dřevěná okna a balkónové dveře ke dvěma lodžiím. Vstup k lodžiím je z obývacího pokoje a ložnice.

Vytápění domu je dálkové ústřední. Na podlahách jsou OSB desky, dlažba a koberec.

Byt je v původním udržovaném stavu, má zděné jádro a je možný k rychlému nastěhování nebo k rekonstrukci. Výhodou jeho původního stavu je, že je možná změna dispozic dle Vašich představ.

Jedná se o skvělou lokalitu obklopenou zelení, stezkou a potokem. Veškerá občanská vybavenost (dětské hřiště, lékař, škola, školka, úřady, restaurace) v docházkové vzdálenosti 10 min. chůze od domu. MHD cca 50 m od bytového domu zaručuje plnohodnotné bydlení pro zájemce upřednostňující výše popsané přednosti bytové jednotky.

Budova je po zásadní revitalizaci a byla provedena výměna oken. Dům je zateplen a má novou fasádu. K dispozici jsou společné prostory v suterénu domu - kolárna. K bytu naleží sklepní koje. Parkování je před domem.

Tento byt má potencionál a stojí za povšimnutí. Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte mne kontaktovat. Možnost financování hypotečním úvěrem, který Vám rádi zajistíme. Vřele doporučuji.