Rychlé vyhledávání
Počet nemovitostí v nabídce: 7

Profesionální prezentace nemovitosti

13.2.2024

Jaká výstavba nás čeká v Kralupech nad Vltavou?

17.2.2023

Na co si dát pozor při pronájmu bytu

4.8.2022 Rady a tipy na co si dát pozor, co má být v nájemní smlouvě a co naopak ve smlouvě být nemá. více »

Odhad pro dědické řízení
Provozováno na realitním systému Realman
Nacházíte se: FINEM - REALITY s.r.o. » Nemovitosti » Prodej chaty o užitné ploše 73 m² se zahradou 420 m² na okraji města Veltrusy, okres Mělník.

Prodej chaty o užitné ploše 73 se zahradou 420 na okraji města Veltrusy, okres Mělník., Ev.č.: 00103

IMG_3310
IMG_3307
povolení
foto_02
foto_03
foto_04

Kontaktujte makléře

Lenka Kaplanová (Richterová)Lenka Kaplanová (Richterová)
+420 725 293 763
[email protected]
IČ: 88065499
FINEM - REALITY s.r.o.FINEM - REALITY s.r.o.
Palackého nám. 19/11
Kralupy nad Vltavou
+420 724 521 138
[email protected]
Cenaprodáno
včetně provize RK
KategorieChata
LokalitaVeltrusy
OkresMělník
Velikost2 pokoje
Plocha užitná73 m²
Plocha pozemku420 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaDřevěná
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuPolosamota
ZástavbaRekreační
EXKLUZIVNÍ NABÍDKA
zobraz vybavení
Popis

Prodej chaty (s platnou stavební ohláškou, není zapsaná v katastru, jelikož není stavba dokončena) o užitné ploše 73 m² se zahradou 420 m² na okraji města Veltrusy, okres Mělník. Zahrádka s chatou se nachází v zahrádkářské kolonii "U parku". Do chaty je přivedena elektřina a voda z vlastního vrtu. Chata je připravena k dokončení interiéru. Jsou zde připraveny rozvody elektřiny, vody a odpadu.

V přízemí je příprava na kuchyňský kout, koupelnu, obývací pokoj a v patře prostor na spaní. Za chatou je kolna na odkládání věcí a uložení nářadí. Dřevěná chata stojí na betonovém základu, okna a dveře jsou dřevěná.

Po obvodu zahrady jsou vzrostlé túje, které zajišťují soukromí. Zbylá část zahrady je zatravněna s ovocnými stromy. Zahrádka je součástí menší zahrádkářské kolonie. K chatě lze bezproblémově přijet autem a parkovat na vlastním nebo společném pozemku. Ideální místo pro odpočinek a relax.

V těsné blízkosti se nachází nádherný barokní zámek a zámecký park o rozloze téměř 300 ha, který je jedním z nejkrásnějších a nejlépe dochovaných anglických parků v Evropě. Půvab parku zvyšuje řada empírových a romantických staveb, jako např. Pavilón přátel venkova a zahrad, Egyptský kabinet či Pavilón Marie Terezie. V zámeckém parku se nachází dančí obora a cyklostezka (č. 7 - Vltavská).

Pro milovníky sportu je v blízkosti řeka Vltava, kde je slalomový kanál Veltrusy. Řeku lze využívat i k rybolovu a k procházkám podél řeky. V obci Veltrusy je základní občanská vybavenost, ve městě Kralupy nad Vlt. (3 km) najdeme veškerou občanskou vybavenost.

Dobré spojení, autobusová zastávka 500m, vlaková zastávka 1,2 km a dálniční sjezd Nová Ves 6 km (Praha je vzdálená 25 km).

Doporučuji prohlídku, budu se těšit na osobní setkání.

Soubory ke stažení