Rychlé vyhledávání
Počet nemovitostí v nabídce: 9

Profesionální prezentace nemovitosti

13.2.2024

Jaká výstavba nás čeká v Kralupech nad Vltavou?

17.2.2023

Na co si dát pozor při pronájmu bytu

4.8.2022 Rady a tipy na co si dát pozor, co má být v nájemní smlouvě a co naopak ve smlouvě být nemá. více »

Odhad pro dědické řízení
Provozováno na realitním systému Realman
Nacházíte se: FINEM - REALITY s.r.o. » Nemovitosti » Prodej rodinného domu o dispozici 5+2, se zahradou v obci Nová Ves, část Staré Ouholice v okrese Mělník

Prodej rodinného domu o dispozici 5+2, se zahradou v obci Nová Ves, část Staré Ouholice v okrese Mělník, Ev.č.: 00107

dům
zahrada
pokoj
zahrada
dům
kuchyně

Kontaktujte makléře

Lenka Kaplanová (Richterová)Lenka Kaplanová (Richterová)
+420 725 293 763
[email protected]
IČ: 88065499
FINEM - REALITY s.r.o.FINEM - REALITY s.r.o.
Palackého nám. 19/11
Kralupy nad Vltavou
+420 724 521 138
[email protected]
Cenaprodáno
včetně provize rk a právních služeb
KategorieRodinné domy
LokalitaStaré Ouholice 5, Nová Ves
OkresMělník
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná182 m²
Plocha pozemku692 m²
Plocha zastavěná171 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaVenkovská
G (284 kWh/m2 za rok)
EXKLUZIVNÍ NABÍDKA
zobraz vybavení
Popis

Exkluzivně nabízíme patrový rodinný dům se zahradou v obci Staré Ouholice.

Více na webu nemovitostprovas.cz
Jedná se o samostatně stojící rodinný dům, který Vás nadchne svou útulností a prostorem. Dům v průběhu let prošel rekonstrukcí až do nynější podoby. Dům je částečně zateplen a dostal novou fasádu.

Dispozice domu 5+2. Každé podlaží má svou samostatnou kuchyň, koupelnu a toaletu. Dům lze využívat jako dvě samostatné bytové jednotky s vlastním vchodem. Je zde možné bydlení dvou oddělených rodin. Také můžete využít potencionál a jednu jednotku pronajímat.

První bytová jednotka je bezbariérová, nachází se v přízemí domu, je řešena dispozičně: zádveří, kuchyně, chodba, spíž, koupelna s vanou, toaleta, obývací pokoj s krbovými kamny a ložnice.

Druhá bytová jednotka se nachází ve druhém podlaží domu. Podkrovní byt má vstupní prostornou chodbu, šatnu a technickou místnost v přízemí domu, ze kterého vede krásné světlé dřevěné schodiště do patra. V patře se nachází chodba, kuchyně s novou kuchyňskou linkou realizovanou na míru s vestavnými spotřebiči (myčka Concept, odsavač par, sklokeramická varná deska Elektrolux, elektrická trouba Brandt, lednička). Další místnosti tvoří světlý obývací pokoj, ložnice s francouzským oknem, pokoj s balkonem a koupelna s rohovou vanou, sprchovým koutem, umyvadlem a přípojkou na pračku. Samostatná toaleta má vstup dveřmi z koupelny.

Dům je napojen na elektřinu, splaškovou kanalizaci, přívod vody je zajištěn z vlastní kopané studny umístěné v zahradě.

Na podlahách domu se nachází keramická dlažba, plovoucí podlaha a vinylová podlaha v designu dřeva. Patro domu a část přízemí je vytápěno elektrickým podlahovým topením. V přízemí se nachází 2x krbová kamna, která v zimních měsících vytváří příjemné teplo i atmosféru útulného domova. Okna a dveře domu jsou plastové. Na oknech domu jsou garnýže se záclonami.

Zahrada je rovinatá, zatravněná, je zde přístřešek dřevěné konstrukce s vyzdívkou k ukládání zahradního nábytku, kol a na odkládání nářadí pro údržbu zahrady. Na zahradě je také menší políčko na pěstování ovoce a zeleniny a dále se na pozemku nachází prostorný sklep. Zahrada je okrasná, udržovaná, celá oplocená s podezdívkou. Nachází se zde také vzrostlý ořech, který v létě poskytuje příjemný stín. Venku na domě, je vyvedena voda na zalévání zahrady. Přístup do domu je kovanou brankou a dálkově elektricky ovládanou kovanou bránou pro vjezd automobilu. Na zahradě je vydlážděné parkovací stání, bezproblémově lze parkovat i před domem.

U domu je autobusová zastávka, linky č. 466 a č. 646 zajištují spojení do měst Kralupy nad Vlt., Veltrusy, Roudnice nad Labem a Mělník. Nedaleko se nachází železniční stanice Nové Ouholice, kde je vlakové spojení Praha – Kralupy nad Vltavou – Děčín. Pouhé 4 km od domu za Novou Vsí je nájezd a sjezd dálnice D8. Praha je od domu vzdálena cca 30 km.

Dům je vhodný pro rodinu s dětmi, která hledá soukromí a klid. Zároveň je vhodný jako dvougenerační bydlení, nebo vlastní bydlení s pronájmem části domu (jedné bytové jednotky).
Financování hypotékou je možné, s jejím vyřízením Vám ráda pomohu.

Pro jakékoliv další informace a prohlídku domu mě prosím kontaktujte.

Soubory ke stažení